Quantes vegades, passejant per la ciutat, t’has fixat a les cases i edificis amb els exteriors descolorits i ennegrits? Les façanes són la part de l’edifici en la qual més es noten els danys que pateixen pels agents atmosfèrics i que més es descura. La neteja de les façanes és una tasca molt important i no hem de posposar-la, ja que si ens descurem, podria provocar danys irreversibles en les superfícies, la qual cosa comportaria una despesa major en les obres de renovació.

FAQ: preguntes freqüents

Si el teu edifici ja no és tan bonic com abans, potser el que necessita és el servei de neteja de façanes i parets de Acrobatica® amb el qual és possible netejar tot tipus de superfícies i garantir la total eliminació de la brutícia,els residus, la contaminació, la vegetació, la pintura i els excrements dels ocells, evitant així una intervenció molt més exigent com la que es duria a terme amb el mètode tradicional de la bastida per a treballar en les altures, amb un alt cost i molèsties inevitables per als veïns. Un exemple de com es pot danyar una façana és amb la contaminació: si no es neteja amb freqüència, ennegreix les parets de manera agressiva i és molt difícil d’eliminar. Per a evitar aquests problemes, també pots programar els treballs en el temps. En la majoria dels casos, n’hi ha prou amb realitzar un cicle de neteja de façanes realitzat amb precisió i amb una certa periodicitat per a rehabilitar l’estètica de l’edifici.

L’alternativa la proposa Acrobatica®: el nostre treball amb cordes adapta les tècniques de l’escalada i, d’aquesta manera, els treballadors poden treballar amb seguretat en altura davant de la façana, sense necessitat de bastides, reduint els costos de lloguer, els temps d’execució i eliminant les molèsties i el desordre. Un dels nostres objectius és restaurar el valor i la bellesa italiana, per la qual cosa volem començar redissenyant la seva casa o edifici. I si durant la neteja de la façana notem que hi ha treballs de manteniment o reformes a realitzar, sempre pot comptar amb nosaltres i ens ocuparem de la cura total del seu edifici, sense límits d’altura. Per exemple, duem a terme la pintura, la neteja, la reparació d’esquerdes, la restauració d’elements, el revestiment de superfícies i l’aïllament tèrmic i acústic.

Acrobatica® és capaç d’oferir un servei de neteja de façanes eficient, precís i rendible. Podem treballar en qualsevol edifici, ja sigui una casa particular, un bloc, un edifici històric, un hotel, un centre de negocis o un hospital, i podem tractar qualsevol tipus de brutícia, des de sediments fins a pàtines corrosives.

La neteja de les façanes i els murs de contenció es planifica sempre en cada etapa i varia segons el revestiment que calgui restaurar i l’estat de deteriorament de la superfície. Després d’una adequada preparació dels ancoratges per als descensos verticals amb cordes, els treballadors de Acrobatica arriben directament a la zona a tractar. Durant els treballs en altura, s’instal·la una sanefa aèria composta per tubs d’alumini i una bossa de PVC de doble capa per a evitar la caiguda de materials.

Per a la neteja de les façanes, utilitzem detergents d’alta qualitat, amb un pH el més neutre possible.

No utilitzem dissolvents agressius ni materials abrasius.

Si hi ha molta brutícia, triem un desgreixador específic i després raspallem amb cura i suavitat la superfície amb la finalitat d’eliminar tots els residus acumulats. Normalment, s’utilitza un netejador d’alta pressió durant el procés, ja que és perfecte per a rentar sense deteriorar l’arrebossat o els elements arquitectònics i estructurals.

Els treballs de neteja de façanes poden anar acompanyats d’altres serveis, entre els quals destaquen la neteja de cristalls, l’eliminació de vegetació, el manteniment dels canalons i el control d’estabilitat de la façana amb la possible demolició de les parts més insegures i la posterior reconstrucció d’aquestes. Descobreix tots els nostres serveis o contacta’ns per a parlar amb un assessor.