Reforma la teva teulada sense engabiar l’edifici amb bastides durant mesos

La teulada és un element fonamental de l’habitatge.

La protegeix de les infiltracions d’aigua, la humitat i la pèrdua de calor, la qual cosa permet tenir habitacions còmodes, sense humitat i ben caldejades i reduir el consum de calefacció.

Pot haver-hi molts tipus de manteniments i renovacions de la teulada, ja que les necessitats són diferents d’un edifici a un altre. Van des de les més senzilles, com la substitució d’unes teules trencades, a altres més complexes, com el desmuntatge total de la teulada per a tornar a col·locar-lo, a més dels treballs d’impermeabilització i aïllament tèrmic.

Comptem amb una experiència de gairebé 30 anys en renovació i restauració total o parcial de les teulades dels edificis. Coneixem tots els tipus de teulades que existeixen a Itàlia, de nord a sud, i podem treballar tant en teulades de grans dimensions com per a reformes totals o petits manteniments.

La nostra tècnica innovadora, que utilitza un sistema de treball sobre cordes semiestàtiques en comptes de bastides o plataformes aèries, permet realitzar qualsevol tipus de treball en la teulada.

Temps i cost de la renovació de la teulada

Per a avaluar el temps i el cost de la renovació o el manteniment de la teva teulada, sol·licita un pressupost gratuït sense compromís.

  • En les 12 hores posteriors a la recepció del pressupost, un tècnic d’EA es posarà en contacte amb tu per a concertar una primera inspecció gratuïta, avaluar l’abast del mal, l’estat de la teulada i les necessitats específiques.
  • Després de la inspecció, rebràs un pressupost complet no sols dels costos, sinó també de les fases individuals del procés, dels materials utilitzats i dels temps estimats. (Per verificar.) (Això ha de sortir o és un apunt intern?)

Com es duu a terme la restauració de la teulada.

En la renovació de la teulada, l’equip de paletes de Acrobatica®, en primer lloc, revisa la coberta de la teulada, eliminant les parts que puguin desprendre’s i que sovint obstrueixen els canals dels canalons. Després, els treballadors duran a terme la restauració o substitució dels elements danyats i, si és necessari, la renovació completa de la teulada amb aïllament tèrmic i impermeabilització.

Si es tracta d’una reforma integral de la teulada, primer es procedirà a desmuntar la teulada antiga i es retiraran les teules; després, es retiraran els materials aïllants i els elements deteriorats, com les bigues baixants que no estiguin segures o estiguin deteriorades. Una vegada es faci això, les bigues es canviaran per unes noves i es col·locaran les diferents capes fins que s’instal·lin les teules noves. Per a aconseguir un bon aïllament de la teulada, es recomana optar per les denominades teulades ventilades, que es construeixen creant una cambra d’aire entre les teules i els panells aïllants per a tenir una bona ventilació que alenteixi la propagació de la calor a les habitacions inferiors.

Altres obres que realitzar en la teulada

Entre les obres que realitzem en la teulada, es troben:

– La impermeabilització amb membranes impermeabilitzants HDPE o bituminoses.

  • Xemeneies tradicionals d’acer inoxidable.
  • Substitució de golfes de pissarra o teules.
  • Restauració de murs que recullen l’aigua de les teulades.
  • Tapajuntes de coure o acer inoxidable.
  • Instal·lació de línies de vida.