El sostre és un dels elements més importants de la casa, ja que la protegeix dels agents atmosfèrics, de la intrusió d’animals i altres, i manté caldejades les habitacions de la casa. Per aquesta raó, si volem que la coberta es mantingui en bon estat el major temps possible, és fonamental realitzar un manteniment i una neteja periòdica de la teulada i de les cobertes. La cura d’aquestes parts de l’edifici és molt important si volem mantenir la teulada en bon estat el major temps possible.

L’ideal és fer una inspecció almenys una vegada a l’any que inclogui la neteja de la teulada i els canalons, ja que només així es podrà evitar haver de recórrer a intervencions més invasives i molt més costoses.

Sovint, una rajola trencada o un canaló obstruït poden causar greus danys si no es reparen a temps. En el pitjor dels casos, les filtracions causades per un mal manteniment de les teulades poden provocar danys estructurals importants.

FAQ: preguntas frecuentes

Entre els problemes que s’han d’abordar una vegada en la teulada, es troben:

  • La formació de taques en les teules.
  • La presència de molsa i mala herba
  • Els dipòsits de fulles a l’interior dels canalons.

La neteja de la teulada no sembla una operació difícil de fer, però té la peculiaritat que ha de fer-se a gran altura, per la qual cosa és millor evitar riscos innecessaris i confiar en el seu lloc en empreses especialitzades i equipades amb tots els dispositius de seguretat necessaris per a treballar en altura.

Acrobatica® assegura un servei de gran qualitat en aquest aspecte. Els nostres treballadors poden netejar la teulada a la perfecció i sense risc de caiguda gràcies a l’ancoratge a la línia de vida. Si el seu habitatge no compta amb una, no es preocupi. Durant la instal·lació, es decidirà com i on col·locar el sistema anticaigudes, un dispositiu d’ancoratge al qual s’enganxen els treballadors mitjançant un arnès i cordes.

Un dels problemes que normalment es presenten amb major freqüència en la teulada és la formació de taques, moltes vegades a causa dels agents atmosfèrics o a la humitat, i que les teules estiguin cobertes de molsa. En aquests casos, el problema es pot solucionar de dues formes:

  • De manera manual, on només s’utilitza un raspall de truges dures i aigua calenta. Abans de començar a treballar, és necessari eliminar la major quantitat d’herba possible perquè els canalons no s’obstrueixin durant el flux d’aigua.
  • Amb la netejadora d’alta pressió, que és un mètode molt més ràpid i es recomana en superfícies més grans. Cal tenir en compte que la pressió de l’aigua pot estar molt forta, per la qual cosa es recomana l’ajuda d’un expert per a evitar danys durant el procés.

A Acrobatica som experts en aquesta mena de treballs i gràcies a la tecnologia de la corda de seguretat doble, podem assegurar un treball ràpid i econòmic. És millor fer una petita inversió en el manteniment avui per a evitar danys encara majors demà. A més, en Acrobatica t’oferim la possibilitat de programar les intervencions.

El cost de la neteja de la teulada només el poden calcular amb precisió els nostres tècnics, que aniran i faran una inspecció gratuïta, ja que és necessari conèixer el tipus de teulada, la grandària i el treball a realitzar. La teulada té una gran importància per a l’habitatge, per la qual cosa és millor fer un manteniment minuciós cada cert temps. Truca’ns i sol·licita un pressupost gratis.