Fes enlluernar els teus edificis, ja siguin oficines, locals comercials, hotels o edificis d’apartaments mitjançant la neteja de vidrieres i cristalls sense necessitat d’utilitzar bastides o altres estructures aptes per a alçar als treballadors.

A tothom li encanten les vidrieres grans, ja que són una veritable finestra al món exterior, però a cap de nosaltres li agradaria que es tapessin, encara que sigui de manera temporal, per fer treballs necessaris. És per això que Acrobatica® ofereix el seu propi sistema professional de neteja de vidrieres i vidres en altura sense l’ús de bastides, per a garantir que l’impacte visual que genera l’edifici no es vegi afectat, sense limitar l’accés a zones exteriors com els balcons i les terrasses i garantint l’accés de tota la llum possible.

La neteja de les finestres és un servei que pots programar segons les teves necessitats. Es recomana fer-la almenys una vegada a l’any, però depenent de la zona en la qual es trobi l’edifici i la naturalesa d’aquest, pot ser necessari dur-la a terme o programar-les un parell de vegades a l’any.

Com fem la neteja

La intervenció completa consta dels següents passos:

Les neteges de finestres solen ser molt cares per la gran dificultat del treball i els alts costos associats amb les estructures de les bastides. Acrobatica® realitza la neteja de vidres continus o discontinus, de manera total o parcial, utilitzant productes d’alta qualitat i la tècnica d’alpinisme de la corda de seguretat doble, la qual cosa et garanteix rapidesa en la intervenció i preus competitius enfront dels mètodes tradicionals.

El nostre servei no té límits. Podem treballar en l’exterior de cases particulars, edificis, oficines, comerços, col·legis, hospitals, magatzems i hotels. El nostre personal especialitzat i la tècnica d’avantguarda ens permeten treballar qualsevol superfície i realitzar una neteja precisa i profunda de les vidrieres. Per treballar, utilitzem productes específics per a aconseguir un resultat òptim, sense taques o halos, respectant les superfícies i, sobretot, reduint de manera considerable el temps que normalment es necessita per a fer una neteja completa dels vidres.

La intervenció completa consta dels següents passos:

  • Inspecció gratuïta, útil per a calcular i planificar la intervenció.
  • Eliminació en sec de la pols.
  • Rentada amb aigua a baixa pressió, barrejant-la amb netejadors especials i polvoritzant-la per a dissoldre i eliminar les taques, les impureses i la calç amb eficàcia.

Els avantatges de la neteja de cristalls a l’estil acrobàtic

No utilitzem bastides, per la qual cosa no hi haurà molèsties visuals i podràs accedir amb llibertat a l’edifici i amb la seguretat que cap intrús pugui entrar des de l’exterior durant el treball.

Arribem a qualsevol lloc i altura: Acrobatica® fa treballs en altura amb cordes per a netejar les vidrieres de tota la façana, fins i tot els punts més alts i difícils d’aconseguir.

Temps rècord de treball: Els operaris acrobàtics treballen en altura sobre cordes, sense utilitzar bastides ni plataformes aèries, per la qual cosa agiliten el temps de neteja de les finestres.

Estalvi econòmic a causa de l’eliminació de tots els costos associats al lloguer d’equips i plataformes necessaris per a elevar al personal assignat a l’obra.

FAQ: preguntas frecuentes

La neteja dels vidres pot semblar un treball senzill, però si cal fer-la en zones de difícil accés o massa altes, és millor comptar amb empreses especialitzades com Acrobatica®. En poc temps i a baix cost, els vidres tornaran a brillar de nou.

Amb Acrobatica®, els treballs seran ràpids, ja que no és necessari instal·lar bastides ni plataformes aèries.

En el cas de les vidrieres inaccessibles o en grans altures, recomanem posar-se en contacte amb Acrobatica®, ja que els seus treballadors estan plenament formats per a treballar en altura sense bastides i poden arribar a qualsevol zona de l’edifici.

Amb la tècnica del treball amb cordes, pots estalviar-te els costos fixos inevitables per a les empreses que utilitzen els sistemes tradicionals de bastides o plataformes aèries. Fes la prova: demana’ns un pressupost gratis i sense compromís.