Sabies que gràcies a la tècnica de corda de seguretat doble escalem parets i som capaços de canviar les grans superfícies envidrades fins i tot en els pisos superiors? Les altures no ens espanten, més aviat estem a gust quan estem en altura. Intervenim en tota mena d’edificis: blocs de pisos, gratacels, centres financers, hospitals, hotels, fins i tot en instal·lacions artístiques i en tots aquells llocs on existeixin superfícies de vidre grans, altes o de difícil accés. Quan es parla d’intervencions per a les instal·lacions de marcs per a finestres, que no es poden realitzar des de l’interior, sempre estem preparats!

Ens enfrontem a les grans superfícies envidrades dels edificis amb la innovadora tecnologia de treball amb cordes de seguretat doble, que s’inspira en els mètodes d’escalada dels alpinistes. Sense bastides, plataformes aèries ni plataformes suspeses, arribem a qualsevol altura de manera ràpida i eficaç i a més del servei d’instal·lació de vidres garantim una cura completa ja que ens encarreguem de la neteja, substitució i qualsevol restauració de finestrals.

Des de fa anys ens ocupem de la instal·lació de vidres, vidrieres i marcs per a finestres per a moltes empreses i per a molts particulars, que també es dirigeixen a nosaltres per al seu manteniment, perquè amb la tècnica de la corda oferim als nostres clients avantatges únics respecte a empreses que són obligades a emprar estructures externes per a portar als treballadors a unes certes altures.

La tecnologia moderna ha permès l’ús extensiu de grans finestrals en la construcció, no obstant això, el vidre és un material delicat que pot danyar-se fàcilment en la superfície i presentar ratllades, incisions i taques de ciment. Per això, durant totes les fases i sobretot durant la instal·lació, és necessari comptar amb professionals qualificats i amb experiència prèvia.

QUINES SÓN LES ETAPES DEL TREBALL?

Primer hem de realitzar una inspecció gratuïta que serà utilitzada pels nostres tècnics per a definir el tipus d’intervenció requerida, amb l’objectiu de realitzar la instal·lació de la forma més adequada. Cada treball d’instal·lació de superfícies envidrades es conclou amb una neteja acurada, prestant la màxima atenció als detergents utilitzats i a la qualitat dels productes. Si l’àrea en qüestió és un finestral, pot ser necessari utilitzar una rentadora a pressió específica capaç d’eliminar eficaçment qualsevol impuresa.

Amb Acrobatica® tot és més senzill ja que la tècnica de cordes ens permet reduir el cost de lloguer de bastides en el pressupost i eliminem els inconvenients associats a aquestes voluminoses estructures perquè no hi hagi molèsties visuals ni limitació a la llibertat d’accés a l’edifici per a qui treballa o viu allí. De fet, no s’ocasionarà cap inconvenient a les persones que viuen en l’edifici durant tot el període de treball.

Contacta’ns sense compromís, els nostres pressupostos són sempre gratuïts, així com les inspeccions. Els nostres tècnics estaran a la teva disposició per a mostrar-te la millor manera de procedir.