Les tanques publicitàries són un mètode realment efectiu per a atreure l’atenció de les persones que viuen i exploren els llocs de la ciutat, però per a ser realment impactants i atreure a nous clients potencials, tot ha de presentar-se de la millor manera. Per això, la fase d’instal·lació és estratègica: aquesta inclou l’avaluació de la zona on col·locar-la, perquè s’obtingui la màxima visibilitat del contingut per part dels transeünts.

Treballar en aquest àmbit requereix una gran professionalitat, tant si ets el responsable de l’espai del cartell com si necessites gestionar-lo i treure-li el màxim partit a la publicitat. A Acrobatica® t’oferim un servei professional únic i innovador: gràcies al treball vertical amb corda de seguretat doble no utilitzem cap mena de bastida, això es tradueix en temps de processament més ràpids, importants estalvis i màxima visibilitat durant les operacions planificades. De fet, els nostres operadors solen cridar l’atenció sobre si mateixos precisament per l’espectacularitat del treball que realitzen.

El nostre servei s’ha anat perfeccionant al llarg dels anys, garantim la màxima professionalitat en cada etapa de la intervenció:

  • Aixecament de tanques publicitàries.
  • Instal·lació i desmuntatge de tanques publicitàries.
  • Instal·lació i desmuntatge de rètols i tanques de qualsevol grandària i material.

FAQ: preguntes freqüents

Crear un missatge publicitari que sigui impactant és un desafiament, aquí hi ha alguns consells sobre com estructurar la creativitat. Esperem que et siguin d’utilitat per a instal·lar-ne molts d’altres.

  • No omplis tot l’espai disponible.
  • Troba un missatge únic i original.
  • Para esment a la grandària i les proporcions.
  • Assegura’t de tenir una instal·lació creada de la millor manera amb Acrobatica.

La tècnica de la corda de seguretat doble ens permet realitzar qualsevol operació de manteniment, renovació i instal·lació exterior sense l’ús de cap suport com a bastides o plataformes mòbils. La nostra experiència també s’ha desenvolupat gràcies a les nombroses col·laboracions amb agències de publicitat, entitats públiques i privades, tots queden satisfets amb el nostre impecable servei.

Una vegada en l’obra, els operadors es preparen per a fer el treball vertical:

  • Identifiquen i munten els punts d’ancoratge.
  • Quan és necessari, per a evitar que el material caigui, utilitzen una mènsula per a enderrocs composta per tubs d’alumini i una bossa de PVC de doble capa.
  • NO UTILITZEM plataformes aèries molestes i cares.

Amb la nostra tècnica fem que la instal·lació de tanques publicitàries sigui un treball ràpid i fàcil, a més si tens necessitats urgents també oferim un servei d’emergència. Estem operatius en tot el territori nacional, gràcies a les nombroses oficines, directes i de franquícia, obertes en les principals ciutats italianes.

Les nostres intervencions són més econòmiques perquè no requereixen l’ús de dispositius com a plataformes o bastides, reduint tant el temps com els costos.

Precisament per la particularitat del nostre treball necessitem avaluar l’àrea d’operació per a quantificar els costos reals; no et preocupis les nostres inspeccions i pressupostos són sempre gratis, truca’ns!