Des de fa alguns anys, la nostra preocupació pel medi ambient ha canviat molt i a Acrobatica no podem alegrar-nos-en més. Per això hem decidit crear un servei únic per a tots aquells que, com nosaltres, inverteixen en el medi ambient: has instal·lat panells solars? Molta gent els té en les teulades de les seves cases o en els garatges i es pregunta com cal netejar-los. El consell general és acudir a veritables professionals com els treballadors que conformen els nostres equips, capaços d’oferir un treball de gran qualitat i garantia.

Confiar en Acrobatica suposa un gran estalvi quant a inversió ecnòmica en comparació amb les prestacions que poden oferir les constructores tradicionals. Nosaltres no utilitzem bastides, perquè usem la corda de seguretat doble, per la qual cosa et garantim un treball més ràpid i sense inconvenients.

Per què netejar els panells

La neteja d’aquestes estructures és un pas molt important, sobretot si es vol preservar la inversió, ja que els panells solars tendeixen a perdre la seva eficiència energètica a causa de la brutícia, en impedir la correcta recepció dels raigs solars.

FAQ: preguntas frecuentes

Primer, s’ha de fer una inspecció per a saber què es necessita fer. Per a això, és necessari assegurar-se que el sistema no funciona correctament i si el nivell d’energia que es produeix està disminuint. Això és possible si s’accedeix al panell de control i es comprova l’historial de la quantitat d’energia produïda pel sistema. Depenent dels anys que porti funcionant, l’anàlisi pot ser més o menys complex, però continuarà sent un pas fonamental per a certificar l’eficiència del sistema abans i després de la intervenció i, en conseqüència, la qualitat d’aquesta.

Hi ha diverses maneres de netejar els panells solars, però nosaltres, gràcies a la tècnica de corda de seguretat doble que utilitzem, usem les més eficients i eficaces:

  • Raspalls amb aigua: permeten rentar les peces amb molta facilitat, eliminant la brutícia que s’hagi dipositat amb el pas del temps sobre la superfície. Es pot triar entre diferents tipus, cadascun amb unes qualitats i funcions específiques.
  • Productes de neteja: És important usar un producte de neteja suau i biodegradable.

Per a netejar el panell solar, sempre utilitzem aigua desmineralitzada i aconsellem que ens cridin per a netejar en els períodes menys plujosos, ja que el panell solar tendeix a netejar-se només amb la pluja.

La intervenció completa es duu a terme seguint els següents passos:

  • Inspecció gratuïta, útil per a calcular i planificar la intervenció.
  • Eliminació en sec de la pols.
  • . Rentada amb aigua a baixa pressió, barrejant-la amb productes de neteja especials i polvoritzant-la per a dissoldre i eliminar les taques, les impureses i la calç amb eficàcia.
  • Neteja profunda.

Gaudeix sempre dels nostres avantatges, ja que no tenim límits operatius. Podem treballar en l’exterior de cases particulars, edificis, oficines, comerços, col·legis, hospitals, magatzems i hotels. El nostre personal especialitzat i la tecnologia d’avantguarda ens permeten abordar qualsevol superfície i fer el treball de manera precisa i exhaustiva sense necessitat d’utilitzar bastides i, per tant, sense molèsties visuals, podent accedir amb llibertat a l’edifici i amb la seguretat que cap intrús pugui entrar des de l’exterior durant el treball.

A més, et garantim temps rècord en l’execució de l’obra: els treballadors d’Acrobàtica treballen en altura sobre cordes i agilitzen els temps de neteja, la qual cosa comporta un estalvi econòmic a causa de la reducció de tots els costos associats al lloguer dels equips i plataformes necessaris perquè el personal de l’obra pugui treballar en altura.