Procediment per a la seguretat de les cornises.

Sabem què representa una llar: un lloc per a sentir-se segur, resguardat i protegit. Precisament per això, prestem molta atenció a tots els aspectes relacionats amb la seguretat. I no sols quan treballem, sinó també quan existeixen perills potencials per als qui habiten en l’edifici i per als quals passen per allí.

Per aquest motiu, garantim una resposta ràpida a qualsevol sol·licitud de seguretat d’un edifici que pugui resultar danyat per un terratrèmol, per estar mal dissenyat o simplement perquè no s’ha mantingut de manera adequada. Gràcies a la nostra tècnica de construcció en altura amb cordes de seguretat dobles, podem solucionar els problemes en poc temps i amb excel·lents resultats, ja que no perdem el temps en el muntatge de bastides i plataformes aèries.

Per què EA?

A Acrobatica® som especialistes en la seguretat dels edificis i realitzem molts tipus de treballs:

  • Assegurar panells frontals i balcons.
  • Eliminar l’arrebossat en mal estat.
  • Reforçar estructures de bigues i pilars.
  • Despreniment de parts de les cornises.

Sempre que els edificis presentin condicions externes de perill potencial per a les persones, els nostres treballadors d’Acrobàtica estan preparats per a intervenir amb la metodologia de treball en altura amb corda que portem utilitzant amb èxit des de fa gairebé 25 anys. Per a estar sempre a la teva disposició, hem activat un servei d’emergència de construcció a través del qual els nostres equips, formats per persones molt qualificades, arriben al lloc de la intervenció en un instant amb el principal objectiu de garantir la seguretat de tots.

Avantatges del treball d’Acrobatica

Quan hi ha una situació urgent i potencialment perillosa i no hi ha temps que perdre, com més aviat millor actuem, millor per a tots. Aquestes són les situacions ideals per a gaudir al 100% dels avantatges que des de Acrobatica® t’assegurem:

  • CAP ús de bastides.
    • Estalvi de temps i una intervenció ràpida i eficaç.
    • Estalvi econòmic.
  • Equips llestos per a treballar per la seguretat de l’edifici a l’instant.

Una vegada en el lloc de la intervenció, els treballadors s’encarreguen de revisar els ganxos de la línia de vida, que normalment estan a la teulada. Si no n’hi hagués, instal·laran una estructura de seguretat temporal necessària per a ancorar les cordes. Després, utilitzaran EPI (equips de protecció individual), inclosos els arnesos. Aquests es fixen amb les cordes prèviament ancorades al sistema de línia de vida anticaigudes col·locat en la teulada. El dispositiu que utilitzem s’adapta a qualsevol necessitat de la intervenció i és un model molt segur, que té com a principal avantatge que es pot instal·lar en qualsevol posició, permetent als paletes fer el treball amb precisió a gran altura.

Gràcies a aquest mètode de treball, farem el treball en poc temps i netejarem tota la brutícia generada durant el procés. Així, a la nit, quan l’equip se’n vagi cap a casa, podràs veure la posta de sol des de la teva finestra com de costum, sense que et molesti cap bastida.