Renovar la terrassa fa que la teva casa sigui més còmoda i segura

En alguns casos, la restauració d’una terrassa és obligatòria, ja que pot ser que hagi causat danys en els pisos de baix per un problema de filtració d’aigua.

El mal temps provoca filtracions que solen causar danys en tot l’edifici, per la qual cosa és fonamental intervenir com més aviat millor i identificar l’origen del problema. Amb Acrobatica podràs solucionar el problema ràpidament i assegurar-te que la reforma de la terrassa es realitza de manera professional, amb materials de qualitat i per treballadors formats per a garantir-te un servei excel·lent. A més, gràcies a la tècnica de corda de seguretat doble, s’evita l’ús de bastides i tots els inconvenients que aquests comporten.

FAQ: preguntas frecuentes

Si confies en Acrobatica, estàs triant la solució més eficient, ràpida i sostenible.

Per a solucionar ràpidament el problema de la terrassa, sol·licita un pressupost gratis i sense compromís. En unes hores, rebràs una trucada d’un tècnic d’EA per a concertar la primera inspecció, també gratuïta. Gràcies a la inspecció, el tècnic podrà avaluar l’abast dels danys i el procediment correcte a seguir per a renovar la terrassa de la millor forma possible. Després de la inspecció, rebràs un pressupost complet perquè valoris totes les opcions. No sols trobaràs els costos, sinó totes les fases del procés detalladament, els materials utilitzats i el temps estimat necessari per a fer el treball de manera artesanal.

Els qui volen restaurar la terrassa no necessàriament tenen un problema urgent que resoldre, però moltes vegades decideixen restaurar-la per a evitar i prevenir danys futurs molt més seriosos. Això també significa curar-se en salut: si actua immediatament, podrà gaudir com més aviat millor de molts altres avantatges. La terrassa,com qualsevol altre espai a l’aire lliure d’un edifici, és el lloc ideal per a passar els millors moments del dia: l’aroma del primer cafè al matí, que es barreja amb les olors de la primavera; una copa de vi blanc relaxant al final del dia, contemplant tot el que t’envolta; o potser és el lloc més popular per als sopars i barbacoes a l’estiu. La veritat és que la terrassa és, per a qui la té, un espai integral i molt important del seu habitatge. Restaurar-la pot comportar augmentar la superfície habitable de la teva llar, proporcionant-te un entorn especial i, a més, augmentant el valor econòmic d’aquest.

Per a garantir un treball ben fet, et recomanem que et posis en contacte amb professionals i, per descomptat, nosaltres només podem demanar-te que ens posis a prova sol·licitant un pressupost sense compromís.

Abans de fer qualsevol treball, pots avaluar tu mateix l’estat actual de la terrassa i saber en quines condicions està abans de començar el treball.

Tu mateix podràs veure si necessita un canvi d’imatge complet o una restauració parcial.

Com es fa? Primer, intenta tu mateix avaluar el seu estat.

Amb llapis i paper en mà, mira la teva terrassa i intenta detectar si:

  • Té alguns punts inclinats.
  • Té algunes teules trencades.
  • Té esquerdes o fissures.
  • Quin és l’estat i la grandària de les fuites.

Si en avaluar aquests punts no notes res, probablement serà necessari realitzar una restauració senzilla. Si, en canvi, existeixen canvis rellevants en cada punt, significa que la terrassa necessita restaurar-se per a evitar danys majors i és aconsellable posar-se en contacte immediatament amb un professional que t’ajudi a solucionar-lo.