Dona-li un canvi d’imatge al teu edifici amb la pintura.

Si estàs pensant a tornar a pintar les façanes, estàs prenent una bona decisió!

En primer lloc, perquè la pintura de les façanes té una funció molt decorativa: fa que l’edifici es vegi més bonic i cuidat i és més agradable mirar-ho amb amor i orgull quan arribes a casa a les tardes, a més de ser una molt bona targeta de presentació per a oferir a qualsevol que vingui a veure’t.

Però no sols contribueix al fet que l’edifici sigui més bonic a nivell estètic, sinó que marca un estil, per la qual cosa dins d’aquest treball hi ha molt més Una bona pintura de façana serveix per a donar-li a l’habitatge una protecció extra eficaç contra la brutícia, els fenòmens atmosfèrics i l’erosió del temps.

Per tant, decidir pintar l’habitatge és important per diversos factors i, per a fer-ho, s’ha de tenir en compte diversos aspectes. A més del color, cal avaluar la qualitat dels materials utilitzats i la professionalitat dels treballadors.

A Acrobatica® avaluem amb cura cada nou treball, identificant els millors productes segons la superfície a tractar, el tipus d’edifici i el lloc on es troba, i t’oferim el millor resultat sense necessitat d’instal·lar bastides, garantint-te llum, llibertat d’accés, sostenibilitat i respecte pel medi ambient i les persones mentre que fem que l’edifici llueixi més bonic, net i segur.

Amb la tècnica de la corda de seguretat doble, que no requereix el muntatge de bastides, podràs gaudir durant el procés del treball brotxada rere brotxada, sense molèsties, obstruccions ni bastides horribles que t’obliguin a quedar-te a les fosques.

Com es pinten les façanes

Per a una pintura òptima de les parets exteriors, partim d’una selecció minuciosa dels productes, l’equip i les fases del treball adequades. Abans de començar amb la pintura de les façanes, si és necessari, realitzarem petites reparacions i omplim els buits amb la finalitat d’aconseguir una superfície compacta i perfecta sobre la qual treballar amb les capes de pintura.

Si necessites fer un treball de renovació o restauració més gran a la façana, els nostres paletes de Acrobatica poden encarregar-se d’això directament. L’avantatge de disposar de paletes qualificats i competents en qualsevol obra, de qualsevol grandària i complexitat, et garanteix la resolució immediata de qualsevol imprevist i un resultat final excel·lent.

La superfície que cal pintar ha d’estar en bones condicions i molt neta. Per això, els nostres paletes d’Acrobatica eliminen amb cura tot rastre de brutícia, floridura i pintura utilitzant instruments no agressius. Sempre treballant en altura sense bastides, els paletes procedeixen amb l’aplicació d’una capa d’imprimació i continuaran amb la pintura amb brotxa o corró, normalment amb pintures de siloxà. Les pintures que utilitzem són de la millor qualitat i compleixen determinats requisits, com el rendiment i la resistència òptims als agents atmosfèrics, sobretot a la llum solar i a l’erosió per l’aigua de pluja. A més, tenen un color durador, de manera que la necessitat de tornar a pintar les façanes serà menys freqüent.