El manteniment de les façanes és un treball que ha de dur-se a terme amb el pas dels anys. Els senyals d’alarma més clares són:

  • Arrebossat que s’ha enlairat.
  • Elements decoratius que poden cedir.
  • Balcons deteriorats.
  • Pintura descolorida.

No obstant això, es necessita la intervenció d’un expert per a identificar els problemes i conèixer les causes que l’han provocat per a poder decidir la solució més eficaç.

Les causes del deteriorament d’una façana són moltes: els murs exteriors estan subjectes a les inclemències meteorològiques provocades pel temps, com la pluja, la neu o el gel; a les tensions mecàniques; a un mal ús dels materials emprats o a la falta de manteniment. El nostre consell és intervenir al més aviat possible i no posposar la restauració de les façanes una vegada que s’han identificat els problemes.

Si confies en Acrobatica®, podràs estar segur que qualsevol problema se solucionarà amb rapidesa i sense l’inconvenient d’haver de gastar els diners a llogar bastides. Siguin quines siguin les reparacions necessàries, podem dur-les a terme amb la nostra tècnica de treball d’última generació.

Com treballem

Acrobatica® fa els seus treballs en altura utilitzant el sistema de corda de seguretat doble, sense l’ús de bastides, la qual cosa garanteix beneficis pràctics i tangibles per a totes les persones involucrades en la zona de l’obra.

Els treballs es realitzen seguint aquests passos:

  • Inspecció gratuïta per a estimar i avaluar els treballs necessaris.
  • Preparació de la línia de vida temporal (sistema d’ancoratge) per al treball, si no n’hi hagués.
  • Ús d’una sanefa per a evitar que qualsevol material caigui a terra.
  • Utilització de productes de qualitat per a la renovació o el manteniment de zones de les façanes en les quals sigui necessari segellar esquerdes o reparar cornises, balcons o elements individuals com a frontons o els baixos dels balcons.

Avantatges del treball d’Acrobatica

Arribem a qualsevol altura i a qualsevol zona de les façanes: Els operadors d’Acrobatica®, utilitzant cordes certificades i segures, arriben a tots els punts de les façanes amb facilitat.

Treball ràpid: la nostra tecnologia de treball amb cordes ens permet treballar amb rapidesa i sense instal·lar bastides en la restauració de la façana, la qual cosa ens permet reduir els temps de treball.

Reducció dels costos fixos: l’absència de bastides permet reduir els costos del lloguer d’aquests o de plataformes aèries en el pressupost, a més dels costos addicionals per l’extensió del lloguer en cas de retards provocats, per exemple, pel mal temps.

Els màxims avantatges per als residents: sense bastides, no es limita la llibertat dels residents, que podran continuar accedint a l’edifici, obrint les finestres i vivint amb seguretat i sense por de que algú entri en el seu habitatge durant l’obra.

FAQ: preguntas frecuentes

La tècnica de construcció amb corda de seguretat doble, inspirada en els mètodes de l’alpinisme, ens permet fer tot tipus de treballs en els exteriors dels edificis sense necessitat de muntar bastides. Comptem amb més de 20 anys d’experiència en l’ús de treballs amb cordes i per això podem assegurar-los als nostres clients la millor qualitat i seguretat.

Les zones de difícil accés no ho són per a Acrobatica®, ja que els nostres treballadors estan formats per a treballar en altura sense bastides i poden arribar a qualsevol zona i altura de les façanes.

Els treballs en les façanes poden ser molt cars, però gràcies a la tècnica del treball amb cordes pots estalviar en tots els costos relacionats amb el lloguer, muntatge i desmuntatge de bastides. Sol·licita’ns un pressupost ara per a restaurar les façanes del teu edifici o de qualsevol altre.