Problemes en l’edifici?

Sigui com sigui el problema que hagi ocorregut en el teu edifici, és fonamental que se solucioni com més aviat millor, ja que la caiguda de parts danyades o parts que no es mantenen en bon estat és un perill potencial per a totes les persones que es trobin al voltant de l’edifici, sobretot si està en un carrer públic i/o transitat. Amb la nostra tècnica de construcció de treballs en altura amb corda doble, solucionem tot tipus de problemes de l’exterior dels edificis sense perdre temps en el muntatge de bastides i plataformes aèries, però assegurant ràpidament un servei professional de gran qualitat.

Vols saber quines són les intervencions per a les quals has de sol·licitar una intervenció? T’ho expliquem.

 • Eliminació de l’arrebossat inestable en les façanes.
 • Resolució del despreniment de parts de les cornises, frontons i balcons.
 • Construcció de reforços estructurals de bigues i pilars en edificis danyats per moviments sísmics.
 • Segellat d’esquerdes.
 • Soldadura en altura.
 • Assegurar balcons.
 • Assegurar cornises.
 • Assegurar materials sobresortints.
 • Assegurar la teulada.

Sempre que els edificis presentin condicions externes de perill potencial per a les persones, els nostres treballadors de Acrobatica estan preparats per a intervenir amb la metodologia de treball en altura amb cordes que hem utilitzat amb èxit durant gairebé 25 anys.

FAQ: preguntes freqüents

Per descomptat! Som els primers a parar la màxima atenció a la seguretat en qualsevol treball que hàgim de realitzar. Per això mateix et garantim un servei dedicat i adaptat a les teves necessitats més immediates: el nostre servei de construcció d’emergència, actiu ens permet enviar als nostres equips de treballadors qualificats al lloc de treball i a començar a construir mesures de seguretat en un temps rècord.

En totes les situacions d’urgència, l’ús de bastides significaria perdre temps i gastar molts diners, mentre que a Acrobatica® t’assegurem una resposta ràpida, ja que els nostres equips estan llestos immediatament per a treballar en la seguretat de l’edifici.

Els treballadors, una vegada que s’han posat els arnesos, se subjecten amb les cordes al sistema anticaigudes, la línia de vida, col·locat en la teulada. El nostre mètode de treball és adequat per a qualsevol necessitat, utilitzem només equips certificats i altament segurs, la qual cosa té com a principal avantatge que es poden utilitzar en totes les situacions, permetent als treballadors amb cordes realitzar amb precisió els treballs en altura amb la màxima llibertat de moviment.

Podem realitzar molts tipus de treballs amb l’objectiu de vetllar per l’entorn i evitar qualsevol problema relacionat amb aquest. Ens encarreguem d’eliminar els elements perillosos i de restaurar les condicions ideals de seguretat de l’edifici, com ara:

 • Assegurar façanes, balcons, teulades i panells frontals.
 • Reforços estructurals.
 • Reparacions de canalons i xemeneies.

Evidentment, cada intervenció s’adapta a la situació en qüestió. Per exemple, si cal assegurar elements sortints, es trenquen les parts que puguin desprendre’s, es retira tot el material deteriorat i, si és necessari, es tracten les varetes de reforç. A continuació, es protegeix amb una lletada composta per àrids, elements de protecció, ciment i aigua.

Durant tot el procés d’intervenció sobre corda, es garanteix la màxima seguretat ant dels paletes com de les persones pròximes a l’estructura, per això s’utilitza una sanefa aèria formada per tubs d’alumini i una bossa de PVC de doble capa, imprescindible per a evitar la caiguda de materials. Per descomptat, ens assegurem que la zona sota l’obra estigui lliure, per això la zona en la qual treballem en altura roman perimetrada.

Gràcies a la tècnica de la corda de seguretat doble, utilitzada amb gran habilitat pels nostres treballadors, els beneficis tangibles que obtindràs en contactar amb nosaltres són:

 • Intervencions ràpides en el mateix dia: l’equip de construccions d’emergència de Acrobatica® pot treballar sense l’ús de bastides, garantint així una major rapidesa en el manteniment de l’edifici que els mètodes tradicionals no són capaços d’oferir.
 • Àmplia gamma de treballs: les tècniques d’alpinisme permeten fer el treball en un temps rècord en diversos tipus d’obres i reformes, com l’assegurament de cobertes, façanes, balcons, frontals, reforços estructurals i molts altres.
 • Compliment total de la normativa sobre seguretat en el treball: el servei de seguretat de l’edifici es realitza conforme a la normativa vigent per personal especialitzat i amb certificats per a construccions amb cordes.
 • Màxima protecció: els treballadors amb corda de Acrobatica®, a més de barrar les zones de baix, utilitzen una sanefa superior formada per tubs d’alumini i una bossa de PVC de doble capa per a evitar que algun material caigui a terra.

No dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. No cal perdre el temps quan parlem de seguretat! Els nostres pressupostos i inspeccions són gratuïts i amb el servei d’emergència t’assegurem un servei ràpid, capaç de solucionar tots els teus problemes.