Comprova si hi ha filtracions amb una inspecció minuciosa de la teulada. Així, el teu edifici estarà segur al 100%

Potser no tothom sap que les filtracions d’aigua són la primera causa de gran part dels danys exteriors de qualsevol edifici. El mal temps cau sobre les coses i les persones, mentre que aquests últims ens resguardem amb un paraigua, quan parlem de coses, ens referim a les estructures dels edificis, que normalment ningú pensa a protegir-los de la intempèrie.

I, quan assota, el mal temps sempre causa algunes petites esquerdes que comencen a retenir aigua i, per tant, a provocar filtracions.

Comprovar i buscar les filtracions d’aigua en l’habitatge ha de ser una prioritat per a tothom. És, sens dubte, la millor manera de prevenir danys més greus i estalviar molts diners, encara que és inevitable quan el mal ja s’ha produït.

Ja necessitis una inspecció preventiva o necessària per a identificar l’arrel del problema de les esquerdes, fuites, humitat o despreniments, pots programar una inspecció amb un tècnic especialitzat i saber els costos i el temps de l’obra. Sol·licita un pressupost gratis sense compromís i un tècnic d’EA es posarà en contacte amb tu per telèfon en les 12 hores següents a la recepció de la sol·licitud per a proporcionar-te tota la documentació que necessitis.

Juntament amb la comprovació de les filtracions, realitzarem una inspecció de la teulada per a comprovar de manera completa l’estat i la seguretat de l’edifici.

Com es realitzen les inspeccions de la teulada

Durant la inspecció de la teulada, que dura unes 4 hores, els nostres equips realitzaran:

 • La comprobació de la teulada.
 • La comprobació de l’estat de les teules.
 • La comprobació del segellament de les xemeneies.
 • L’estat de neteja dels canalons,
 • La comprobació de les filtracions.
 • Execució d’obres prioritàries.

En finalitzar la inspecció, el nostre tècnic elaborarà un informe tècnic que et lliurarà en uns dies.

En ell, apareixerà:

 • Un arxiu fotogràfic de la inspecció i les primeres obres.
 • Un informe del treball realitzat.
 • Un informe sobre els treballs a realitzar i el seu pressupost sense compromís per a avaluar la seva viabilitat.

La comprovació de les filtracions es realitza sobretot amb una anàlisi preliminar de les dades estructurals de l’edifici, un resum de totes les possibles reformes, instal·lacions, neteges i manteniments realitzats al llarg dels anys, una anàlisi de les possibles causes i una proposta per a resoldre-les.

Amb una inspecció de la teulada i un control de la filtració, evitaràs futurs danys i estaràs sempre més segur.

Causes i signes de filtració:

Els indicis de filtracions poden resultar difícils d’apreciar a simple vista quan estan en elements estructurals, per la qual cosa és fonamental fer una inspecció tècnica per a tenir un control total de l’estat real de l’edifici.

No obstant això, hi ha alguns senyals que ens alerten que hi ha una infiltració i són fàcils de notar: quan veus humitat, floridura, pintura espellofada, taques o halos estranys en el sostre o les parets , tant a l’interior com en l’exterior de l’edifici, segur que hi ha algun problema de filtració.

És necessari saber les causes al més aviat possible per a intervenir amb la mateixa rapidesa i solucionar el problema per a evitar danys molt més greus.

Algunes d’aquestes causes són:

 1. Elements estructurals particulars que creguin estancaments de l’aigua.
 2. Mal aïllament (impermeabilització deteriorada als balcons, les terrasses o la teulada o la falta d’aïllament de les parets i la teulada).
 3. Fuites d’una o més canonades del sistema d’aigua o calefacció o dels baixants d’aigua de pluja.
 4. Fuites provocades per avaries d’electrodomèstics.

Sigui com sigui la causa, amb una inspecció exhaustiva es poden identificar i remeiar.