Servei d’emergències, ràpid i immediat, gràcies a la tècnica de corda doble de Acrobatica®

El servei d’emergències que ofereix Acrobatica.

Sigui com sigui la intervenció que necessitis, pots comptar amb el servei d’emergència d’Acrobatica. És un servei que s’ofereix per a solucionar ràpidament les sol·licituds de manteniment o seguretat d’un edifici que presenta danys per falta de manteniment, un projecte incorrecte o mal fet o per agents externs de gran gravetat, com a enfondraments, terratrèmols o altres desastres naturals.

El nostre servei d’emergència està actiu en moltes ciutats italianes: gràcies a la capacitat dels nostres treballadors especialitzats per a utilitzar la tècnica de treball amb corda, podem dur a terme les labors de manteniment i seguretat dels edificis de manera ràpida i eficaç.

Si necessites un manteniment extraordinari, una reparació urgent o mesures de seguretat en un edifici, no esperis més! Crida a l’oficina més pròxima. Els nostres equips d’emergència sempre estan disponibles, fins i tot en els mesos d’estiu, i t’ajudaran a resoldre el problema com més aviat millor. Així, tornaràs a gaudir de la teva llar amb total seguretat i tranquil·litat.

Quins són els avantatges del servei d’emergències d’Acrobatica?

  • Intervencions ràpides i solucions oportunes – Els nostres equips operatius intervenen a les poques hores, desplegant totes les seves habilitats en accessos verticals per a solucionar el problema el més ràpid possible.
  • Solució sempre llesta per a tots els problemes de l’edifici – L’equip delservei d’emergències pot treballar en qualsevol mena de treball que es requereixi en l’edifici, des de la renovació fins al manteniment de les façanes, balcons, frontons, reforços estructurals i molt més, oferint una gamma de solucions àmplia i completa. Además, nuestra experiencia con las técnicas de alpinismo y de trabajo con cuerdas certificadas nos permite no instalar los andamios correspondientes, agilizando así la solución del problema.
  • Protecció i respecte per la seguretat en el treball – cada treball realitzat es duu a terme per personal altament especialitzat i competent, complint sempre amb la normativa vigent. Cada aspecte, des del lloc de l’obra fins a la seguretat dels treballadors i les persones que viuen a prop, es cuida al detall per a garantir la màxima seguretat per a tots. Per exemple, s’instal·len sanefes per a recollir el material de construcció que s’ha llevat i evitar que qualsevol caiguda pugui ferir a algú.

Per què cridar al servei d’emergències de Acrobatica i com es desenvolupa el nostre treball?

Gràcies a la nostra experiència utilitzant la tècnica de la corda de seguretat doble durant gairebé trenta anys, podem garantir un servei de construcció eficaç. La nostra innovadora tècnica de treball ens permet oferir avantatges indiscutibles, tant en temps com en costos del treball. Per a completar l’oferta, et garantim una ràpida resposta a les crides i solucions variades i eficaces per a diferents problemes.

Com treballem després d’una trucada d’emergència d’un edifici?

Els nostres treballadors de l’oficina més pròxima arribaran al lloc i, després de realitzar una primera inspecció breu, començaran amb la intervenció. S’ajusten els arnesos i enganxen les cordes de seguretat al sistema anticaigudes. Després, després d’aquestes primeres intervencions ràpides, els paletes especialitzats estaran llestos per a treballar en altura i solucionar el problema pel qual se’ls han sol·licitat. Pot ser des de la simple retirada de material insegur fins a la restauració i seguretat de la façana d’un edifici, passant per la instal·lació de reforços estructurals o la reparació i neteja de canalons i conductes de xemeneies.