Façanes o murs perillosos?

Sigui com sigui el problema que hagis trobat en el teu edifici, és fonamental que se solucioni com més aviat millor, ja que si hi ha zones danyades o, en qualsevol cas, no estan en bon estat, poden desprendre’s de la façana. Això suposa perill potencial per a totes les persones que es trobin al voltant de l’edifici, sobretot si està en un carrer públic i transitat. Gràcies a les habilitats que hem après en els nostres treballs en altura amb corda de seguretat doble, solucionem tot tipus de problemes de l’exterior dels edificis sense perdre temps en el muntatge de bastides i plataformes aèries, però assegurant ràpidament un servei professional de gran qualitat.

Vols saber quins són els tipus de treballs de seguretat que has de sol·licitar? Si tens un o més d’aquests problemes en la façana o un mur, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres, ja que és una situació de perill:

  • Creació de reforços estructurals.
  • Segellat d’esquerdes.
  • Soldadura en altura.
  • Restauració i assegurament dels elements de la façana.
  • Reparació de cornises, façanes i balcons.
  • Assegurar balcons, cornises i teulades
  • Fixar materials que sobresurtin de la façana.

FAQ: preguntes freqüents

Per a dur a terme un treball de seguretat en la façana de manera eficaç, et recomanem que intervinguis aviat, quan sorgeixi algun problema, per a evitar que la situació s’agreugi. A Acrobatica® oferim una solució alternativa a la construcció clàssica, lenta en el muntatge de bastides i cara pels lloguers necessaris. Per a assegurar la façana, treballem en altura fins a finalitzar l’obra amb la capa de pintura, sense necessitat d’utilitzar bastides o altres estructures, gràcies a la tècnica de construcció amb corda de seguretat doble.

Som els primers a utilitzar a Itàlia aquest mètode, que garanteix al client final molts avantatges en termes de cost, rapidesa i qualitat de vida i del treball.

Amb més de vint anys d’experiència en els treballs de construcció amb corda, ja res ens espanta: podem assegurar-te l’excel·lència quant a qualitat i seguretat.

Després de la trucada de contacte, es planificarà una inspecció per a comprovar els danys i decidir què podem fer per a solucionar el problema. Les nostres inspeccions no són estressants, ja que es realitzen poc temps després de la crida i són gratuïtes. En no haver de muntar bastides i plataformes aèries, els paletes de Acrobatica® estan llestos a l’instant per a posar-se a treballar. Una vegada que saben què es necessita per a garantir la seguretat, es posen a la feina sense perdre el temps, garantint-te la tornada a la normalitat al més aviat possible.

La primera fase consisteix en el muntatge de l’obra, comprovant la línia de vida de la teulada o instal·lant-la en cas de que no n’hi hagi, imprescindible per a fer el descens de la corda amb total seguretat. Per a evitar la caiguda dels materials utilitzats durant la intervenció, s’instal·la una sanefa aèria. Aquesta fase sempre dura poc temps, ja que no és necessari realitzar cap mena de muntatge d’estructures.

La segona fase és la que concerneix el treball de seguretat: els paletes de Acrobatica realitzen el descens col·locant-se enfront de les àrees identificades com a perilloses i realitzen el replanteig i inspecció manual per a identificar els punts de deteriorament.

Quan un o més elements de l’edifici et semblin perillosos, crida’ns. Els nostres treballadors acrobàtics estan preparats per a intervenir amb la metodologia de treball en altura amb corda que venim utilitzant amb èxit durant gairebé 25 anys.