Es requereixen les nostres intervencions en qualsevol mena d’edifici, ja siguin oficines, locals comercials, hotels o edificis, ja que no utilitzem bastides o altres estructures aptes per a elevar als treballadors.

Les persones que tinguin la sort de poder gaudir de grans vidrieres, mai voldran que es tapin, encara que sigui de manera temporal, per obres necessàries. És per això que Acrobatica® ofereix el seu propi sistema professional de restauració de vidrieres i cristalls en altura sense l’ús de bastides,per a garantir que l’impacte visual que genera l’edifici no es vegi afectat, sense limitar l’accés a zones exteriors, com els balcons i les terrasses, i garantint el màxim accés de llum possible i seguretat durant l’obra.

A més, si tantes persones i empreses acudeixen a nosaltres per a la restauració de les seves finestres és perquè, gràcies a la tècnica de la corda, poden gaudir d’avantatges únics:

 • Sense costos de lloguer de bastides.
 • Sense inconvenients en l’ús d’aquests.

Durant el nostre treball, no ocasionem cap molèstia ni prohibim l’accés a l’edifici en qüestió. Només notaràs que estem treballant si alces la vista al cel.

Com es duu a terme el nostre treball

Gràcies als avanços tecnològics, s’utilitzen grans vidrieres en el sector de la construcció. Però, malgrat això, el vidre per naturalesa és un material delicat que pot sofrir danys més o menys greus en la seva superfície, com per exemple:

 • Esgarrapades.
 • Marques.
 • Taques de ciment.
 • Esquerdes.

En el cas que una o diverses vidrieres pateixin els problemes esmentats amb anterioritat, és necessari considerar fer una restauració o substitució d’aquesta en aquest mateix instant, la qual cosa només és possible gràcies a l’ús de la tècnica de corda de seguretat doble.

El nostre servei no té límits. Podem treballar en l’exterior de cases particulars, edificis, oficines, comerços, col·legis, hospitals, magatzems i hotels. El nostre personal especialitzat i la tècnica d’avantguarda ens permet treballar en qualsevol superfície i fer el treball de manera precisa i exhaustiva.

El treball complet es duu a terme amb els següents passos:

 • Inspecció gratuïta, útil per a calcular i planificar la intervenció.
 • Eliminació en sec de la pols.
 • Rentada amb aigua a baixa pressió, barrejant-la amb productes de neteja especials i polvoritzant-la per a dissoldre i eliminar les taques, les impureses i la calç amb eficàcia.
 • Substitució de peces danyades.
 • Neteja profunda.

Els avantatges de confiar en Acrobatica

 • No utilitzem bastides, per la qual cosa no hi haurà molèsties visuals i tindràs lliure accés a l’estructura i la seguretat que cap intrús entri durant les obres.
 • Arribem a qualsevol lloc i altura: Acrobatica® fa treballs en altura amb cordes per a netejar les vidrieres de tota la façana, fins i tot els punts més alts i difícils d’aconseguir.
 • Temps rècord de treball: Els operaris acrobàtics treballen en altura sobre cordes, sense utilitzar bastides ni plataformes aèries, per la qual cosa agiliten el temps de neteja de les finestres.
 • Estalvi econòmic a causa de l’eliminació de tots els costos associats al lloguer d’equips i plataformes necessaris per a elevar al personal assignat a l’obra.

FAQ: preguntas frecuentes

És possible fer molts treballs de restauració de grans vidrieres, altes i de difícil accés, directament in situ, amb el treball amb cordes de Acrobatica®.

Amb Acrobatica®, els treballs seran ràpids, ja que no és necessari instal·lar bastides ni plataformes aèries.

En el cas dels edificis amb vidrieres de difícil accés, recomanem posar-se en contacte amb Acrobatica®, ja que els seus treballadors estan plenament formats per a treballar en altura sense bastides i poden arribar a qualsevol punt sense dificultat.

Amb la tècnica del treball amb cordes, pots estalviar-te els costos fixos inevitables per a les empreses que utilitzen els sistemes tradicionals de bastides o plataformes aèries. Demana’ns ja un pressupost gratis i sense compromís.