Els agents atmosfèrics i el pas del temps són les principals causes per les quals els balcons de les cases pateixen una lenta deterioració. Això pot accelerar-se en algunes zones on uns certs fenòmens es presenten amb més intensitat o regularitat. Els agents atmosfèrics que representen les causes principals de la degradació dels balcons estan normalment vinculats: la pluja, el vent, la neu i el sol són els factors que actuen sobre les estructures externes dels edificis i, amb el pas dels anys, provoquen danys que no han de passar-se per alt. En particular, l’aigua és un element que provoca un deteriorament difícil de combatre, ja que pot infiltrar-se en el sòl o a les cantonades, provocant el despreniment de materials i causant danys estructurals.

Quan intervenir?

La pintura descolorida i l’arrebossat inflat són només alguns dels signes que haurien d’incitar-te a sol·licitar una intervenció de seguretat. Si es descura el manteniment d’aquests elements, corren el risc de cedir i fer que les estructures siguin molt perilloses per a les persones que les utilitzin i per als qui passin per sota d’elles. Quan hi ha uns certs senyals tan evidents, significa que és el moment de dur a terme una renovació per seguretat dels balcons. No esperis més! Si la intervenció és molt urgent, sempre pots comptar amb el nostre servei d’emergències.

Quan sigui necessari reformar un balcó, pot comptar amb Acrobatica®. La nostra empresa és capaç de solucionar qualsevol problema i inconvenient gràcies a un servei específic que li permetrà tornar a utilitzar el balcó ràpidament i amb la certesa d’un treball perfectament executat, estèticament perfecte i segur a nivell estructural. Això es deu al fet que utilitzem la tècnica de construcció amb corda de seguretat doble que permet als paletes fer qualsevol treball en altura, inclosos els de seguretat, sempre sense haver d’instal·lar bastides cares i molestes.

No tenim límit d’intervenció

Sigui com sigui l’edifici que necessiti ser atès, nosaltres som aquí. Realitzem reformes de balcons de pisos, cases unifamiliars i qualsevol altre edifici, fins i tot històrics, adaptant el tipus de treball a l’estat de deteriorament de l’estructura.
La primera inspecció gratuïta és fonamental perquè els nostres tècnics avaluïn l’abast del mal i planifiquin les fases d’intervenció per a restaurar els seus balcons i tornin a ser segurs i transitables. La inspecció és necessària per a comprovar en quin estat es troben les estructures, quin és el problema que l’ha provocat i solucionar-lo. I perquè no hagis de preocupar-te més!

Després de la inspecció, comencem amb la demolició dels elements que s’enfonsen i es desprenen. El balcó estarà llest per a la seva restauració, si s’avalua com una intervenció necessària o requerida, d’acord amb els procediments provats, que impliquen el tractament del ferro mitjançant raspallat, utilitzant convertidors antiòxid i aplicant morters prebarrejats reforçats amb fibres, per a finalitzar amb els acabats realitzats sempre amb productes d’alta qualitat.

Entre els tipus principals de treballs en el sector de la seguretat de balcons, es troba el segellament d’esquerdes; la restauració de l’arrebossat, els frontals de la façana, les cobertes i les cornises, l’enrajolat i els reforços estructurals.

Consells de Acrobatica

Gràcies a la corda de seguretat doble, som capaços d’assegurar els balcons de qualsevol tipus i de qualsevol edifici, ja siguin balcons sortints, lliteres o encastats, pots comptar amb la fiabilitat i la certesa d’alta qualitat, rapidesa i estalvi que Acrobatica t’ofereix. Un consell útil és fer revisions periòdiques i planificar el manteniment necessari al llarg del temps, també a través de contactes dels edificis estudiats al costat dels nostres tècnics. Això et permetrà identificar els punts crítics quan els treballs requerits siguin encara mínims. Si, per contra, és massa tard per a intervenir i necessites assegurar l’estructura, et garantim un servei dedicat i adaptat a les teves necessitats més immediates: el nostre servei d’intervenció ràpida, actiu en moltes ciutats italianes, ens permet enviar als nostres equips de treballadors qualificats al lloc de treball i a començar a construir mesures de seguretat en un temps rècord..