Sempre que tinguis dubtes sobre com actuar i si et preguntes si és suficient reparar superficialment les parts danyades en lloc de si és necessària una restauració completa de l’arrebossat exterior, crida als professionals de Acrobatica®, t’assegurem una ràpida intervenció i la màxima professionalitat! Gràcies a la tècnica del treball vertical podem intervenir sense necessitat de muntar bastides.

La nostra metodologia innovadora és summament avantatjosa per als residents, que poden estalviar en el cost del lloguer de bastides i plataformes aèries obtenint un resultat impecable en poc temps i sense sofrir l’inconvenient de tenir estructures voluminoses col·locades davant de les finestres durant dies.

La inspecció de les façanes és una operació fonamental que cal realitzar cíclicament en el cas que no s’adverteixin danys evidents, alternativament es recomana una intervenció ràpida: mitjançant el monitoratge i control de les parts de les façanes del teu edifici, incloses les menys accessibles, és possible planificar una intervenció de rehabilitació, que si es duu a terme a temps permet solucionar problemes de deterioració de façanes, pous de llum, cornises i balcons. Aquests poden ser provocats per múltiples factors com la humitat ascendent i més en general per l’agressió constant dels agents atmosfèrics, pel boirum o per l’acumulació de materials externs com per exemple guano d’ocells. La degradació pot fins i tot deure’s a errors de disseny i construcció o simplement a l’envelliment de l’edifici.

Com es realitza la inspecció

El primer pas que cal donar per a la rehabilitació és identificar les causes que generen la degradació perquè el mètode d’intervenció canvia segons la mena de lesió. Pot haver-hi una alteració cromàtica en algunes zones de les façanes, en aquest cas l’equip procedirà a la reconstrucció de la capa d’acabat de l’arrebossat. En el cas d’erosió i arinament (no estic segura del terme tècnic), el treball dels nostres Acrobàtics consistirà a raspar i reconstruir la capa exterior. Si per contra, es tracta de despreniment de material, es realitzarà una reconstrucció d’imatge completa, després de retirar l’arrebossat vell.

Existeixen tants processos com causes i factors que poden requerir les persones, per la qual cosa es recomana una revisió periòdica de l’estat de les façanes, realitzada per professionals competents que sàpiguen aconsellar-te sobre com i quan actuar. Acrobatica® és perfectament conscient de l’important que és evitar danys en la façana perquè aquests poden danyar coses i persones que es troben en l’àrea de baix. A més de la possibilitat d’intervenir molt ràpidament i fer el treball fins i tot en zones normalment no accessibles, Acrobatica® et permet planificar les intervencions al llarg del temps i fraccionar-les.

Amb la nostra tècnica de treball vertical els nostres tècnics sabran avaluar la naturalesa del problema i recomanar-te la solució més adequada.

FAQ: preguntes freqüents

Per a les intervencions d’inspecció en les superfícies externes dels edificis els paletes de Acrobatica® no han de muntar bastides i plataformes aèries per tant, immediatament després d’haver col·locat els ancoratges de seguretat en coberta, poden realitzar baixades amb corda davant de la façana, poden començar a treballar ràpidament en altura utilitzant una mènsula per a enderrocs per a evitar que qualsevol material que pugui danyar-se caigui a terra.

Els avantatges que pots obtenir cridant Acrobatica®:

 • Arribem a qualsevol costat: no tenim límits d’altura d’operació, perquè els nostres paletes, mitjançant l’ús de la tècnica alpina del treball vertical, també arriben a zones de difícil accés amb els tradicionals sistemes de bastides o plataformes aèries.
 • Som sostenibles: el treball vertical amb corda de seguretat doble elimina gran part de la contaminació, directa i indirecta, associada amb els mètodes de construcció tradicionals. No sols pel benestar de l’edifici, sinó també pel medi ambient.
 • Som ràpids: la metodologia de treball adoptada per Acrobatica® permet completar ràpidament qualsevol tipus d’intervenció d’inspecció i les que estan vinculades a ella, si és necessari, com:
  • Manteniment.
  • Restauració.
  • Instal·lació d’objectes en la façana, per exemple canalons.
 • Reduïm costos: podem realitzar inspeccions externes sense necessitat de llogar bastides o altres estructures per a l’elevació de personal, a més, no hi haurà costos addicionals deguts a l’extensió del lloguer per retards en les obres ocasionats per exemple per mal temps.
 • Habitabilitat dels espais: en eliminar les enutjoses bastides, assegurem als residents la llibertat d’accedir als seus habitatges, obrir finestres i sortir als balcons per a regar les plantes, sense risc d’intrusions en la pròpia casa durant les obres.