Necessites reparar la teulada urgentment? Et garantim una ràpida intervenció i una resolució a temps.

La caiguda de teules, enderrocs o l’afebliment estructural de la teulada poden ser un risc per a totes les persones al voltant de l’edifici on es produeixi el despreniment de material. En aquest cas, es recomana intervenir sense perdre el temps, comptant amb equips operatius ràpids, eficaços i capaços d’aplicar solucions oportunes per a garantir la seguretat de les persones.

Som la constructora més ràpida en les labors de manteniment i seguretat d’edificis. Les nostres intervencions van des de la seguretat de cobertes enfonsades fins a l’eliminació de l’arrebossat inestable en les façanes, la solució del despreniment de peces de cornises, frontons i balcons, fins als reforços estructurals de bigues i pilars en edificis danyats per un moviment sísmic o un altre desastre.

El servei per a assegurar la teulada, la façana o els balcons de l’edifici es duu a terme conforme a la normativa vigent per personal especialitzat i amb certificats per a treballs de construcció amb cordes.

En el cas d’intervencions extraordinàries, els nostres paletes en corda utilitzen, a més d’una sanefa aèria per a recollir els enderrocs, una xarxa de protecció temporal degudament fixada a l’edifici.

COM ES DUEN A TERME LES MESURES DE SEGURETAT

  1. En primer lloc, contacta amb nosaltres al telèfon 900 800 963 o emplena el formulari per a rebre el teu pressupost. Ens posarem en contacte amb tu per a programar la inspecció i proporcionar-te tota la informació sobre els temps, els costos i les etapes del procés per a assegurar la teulada.
  2. Els nostres tècnics acudiran a l’edifici que calgui assegurar i realitzaran, en primer lloc, una revisió de l’àrea de treball, per a tenir un control total de totes les zones exposades al risc de caiguda des d’altura o que presentin un perill per a les persones.
  3. A les poques hores de la inspecció, els equips estaran preparats per a intervenir en els punts prioritaris, retirar els elements que puguin desprendre’s i instal·lar els sistemes anticaigudes necessaris.
  4. Una vegada que s’hagi eliminat el perill i s’asseguri la teulada, si se sol·licita, els tècnics d’EA crearan un pla d’intervenció i manteniment orientat a implementar les accions necessàries per a solucionar les causes principals del problema o mantenir el nivell de seguretat controlat i estable per a totes les persones de l’edifici.

MESURES DE SEGURETAT: TEMPS I COST

Amb el servei d’emergència, rebràs als nostres equips de treballadors qualificats en l’edifici en menys de 2 hores i començaran a assegurar l’edifici en temps rècord. I mentre la construcció tradicional estaria aixecant les bastides, nosaltres ja estaríem treballant per a resoldre l’emergència.

Amb Acrobatica rebràs una resposta immediata a qualsevol sol·licitud de seguretat d’un edifici, que pugui danyar-se per un terratrèmol, per un mal disseny o perquè simplement no s’hagi mantingut com cal. Amb la nostra tècnica de construcció de treballs en altura amb corda de seguretat doble, som capaços de dur a terme la intervenció d’urgència en poques hores, ja que solucionem tot tipus de problemes de l’exterior dels edificis sense perdre temps en el muntatge de bastides i plataformes aèries, però assegurant ràpidament un servei professional de gran qualitat.

Sempre que els edificis presentin en l’exterior condicions potencials de perill per a les persones, els nostres treballadors de Acrobatica estan llestos per a intervenir amb promptitud des de la recepció de la sol·licitud: a les poques hores del primer despreniment, els nostres equips estaran a la corda per a resoldre el problema i garantir la seguretat de totes les persones al voltant de l’edifici.