Els ocells poden causar tota una sèrie de problemes per als qui viuen a la ciutat: els excrements són de fet corrosius tant per als edificis com per als vehicles, poden ser possibles brots de malalties i siguem sincers, ningú vol que li caiguin excrements que venen de dalt.

El manteniment de grans àrees d’edificis i blocs de pisos és una intervenció complexa i costosa; la millor solució és resoldre el problema d’arrel, utilitzant diferents estratègies que preveuen l’allunyament natural dels ocells de l’àrea d’interès utilitzant només inofensius dispositius tant per a les persones com per als animals.

Acrobatica® és especialista a dissenyar i trobar solucions funcionals per a la retirada d’ocells, gràcies al treball vertical amb corda de seguretat doble les intervencions es poden realitzar ràpidament, sense necessitat d’utilitzar estructures costoses com a bastides. La millor solució sovint preveu l’ús tant de dispositius que limiten el vol en l’àrea afectada com a dispositius que eviten que els ocells nidifiquin. Depenent de les diferents necessitats, existeixen diferents punxes:

  • Les puntes clàssiques, fabricades en acer inoxidable fan que sigui impossible per als ocells que s’hi posin. Aquest tipus de punxes és especialment adequat per a superfícies planes com a canalons, balcons o la part baixa.
  • Les malles anti ocells es poden utilitzar en qualsevol mena de superfície. La malla en si pot estar composta de coure, per a les àrees més petites, o de nilons, per a les porcions més grans d’intervenció. Evidentment, les malles estan dissenyades per a evitar el pas d’ocells. Finalment, pots triar el color que prefereixis, perquè es mimetitzi amb l’estructura de l’edifici.
  • Sistemes acústics, inclosos els sistemes d’ultrasò.

L’elecció del dispositiu i la seva ubicació són fonamentals per a garantir l’eficàcia del sistema, els nostres tècnics podran avaluar la millor solució per a les teves necessitats i realitzar la instal·lació de manera professional.

Les xarxes anticoloms es consideren un dels mètodes passius més efectius per a treure ocells dels edificis. Aquestes són generalment de coure per a les àrees més petites i de nilons per a les parts més grans, totes tenen les mateixes característiques: estan fetes de tal manera que cap ocell pugui creuar les malles, lleugeres, amb diferents colors disponibles per a mimetitzar-se amb l’estructura de l’edifici i fàcil de muntar.

Gràcies a la seva experiència sobre cordes i més de 20 anys d’activitat en la limitació d’accés a coloms, Acrobatica® ofereix un servei d’instal·lació ràpid, fàcil i econòmic sense crear cap mena d’inconvenient per a totes les persones que transiten al voltant de l’edifici.

Ja siguis un particular, administrador de finques, institució o empresa, tenim la solució ideal per a tu, per a les teves necessitats i per a mantenir ben presentat l’edifici en qüestió.

Com es realitza la intervenció.

Acrobatica® s’ha especialitzat en intervencions relacionades amb ocells durant més de 20 anys,gràcies a la tècnica de la corda de seguretat doble podem accedir fàcilment fins i tot a les zones de més difícil accés, garantint-te l’ús dels millors i més efectius sistemes d’allunyament d’ocells i un treball dut a terme en unes poques hores. A més, gràcies al treball vertical reduïm els costos relacionats amb l’ús de bastides o plataformes.

Els avantatges d’utilitzar el sistema de corda doble:

  • Mètode infal·lible: la instal·lació de punxes anti ocells no es realitza amb l’ús de bastides o plataformes aèries sinó amb la tècnica vertical, per a poder arribar a qualsevol part de l’edifici i eliminar eficaçment les molèsties provocades per coloms o altres ocells.
  • Ràpida execució: l’absència d’estructures elevadores del personal garanteix una ràpida instal·lació de punxes anti ocells permetent l’eliminació d’inconvenients en poc temps.
  • Estalvi econòmic a causa de l’absència del cost de lloguer de bastides, a més, en cas d’alentiment per mal temps, no s’incorre en costos addicionals per la pròrroga de l’obra.
  • Màxim benestar per als residents, perquè l’absència de bastides voluminoses evita el risc de robatori en la llar i no genera cap molèstia visual.