Acrobatica i Accés Vertical creuen EA Ibèrica i iniciïn els seus plans d'expansió per Espanya - Acrobatica

NewCo EA Ibèrica funcionarà com a delegació de Acrobatica® i comptarà amb l’estructura de Accés Vertical i el seu coneixement del mercat local.

La multinacional Acrobatica® (EDAC) i Accés Vertical uneixen forces per a emprendre l’expansió de totes dues empreses pel territori espanyol. La fórmula amb la qual les dues companyies, especialitzades en treballs de construcció i manteniment de difícil accés, realitzaran aquesta fusió és amb la creació de la NewCo EA Ibèrica, que funcionarà com a delegació de Acrobatica® i comptarà amb l’estructura de Accés Vertical i el seu coneixement del mercat local.

L’operació s’emmarca dins de l’estratègia d’internacionalització de Acrobatica®, iniciada fa dos anys a França i que té com a objectiu expandir el seu model de negoci per tota Europa. Per a Accés Vertical, aquesta fusió “suposa l’oportunitat de continuar creixent tenint com partner a un referent en el mercat internacional”, explica Ferran Parra, actual CEO Chief Executive Officer del grup Accés i conseller delegat d’EA Ibèrica.

El grup ACCÉS continuarà operant de la mateixa manera que en l’actualitat i oferirà els mateixos serveis que fins avui delegant exclusivament la rehabilitació d’edificis mitjançant tècniques i posicionament per cordes (tècniques de treballs verticals) a la nova companyia del grup.

La integració de l’activitat empresarial de EDAC i Accés Vertical arriba, a més, en un moment crucial per a l’economia espanyola, que presenta perspectives de creixement superiors a la resta de països de l’eurozona per al 2021 i 2022.

Entre altres aplicacions, els treballs verticals són una especialitat dins de la construcció i el manteniment d’edificis en la qual es treballa sense bastides, utilitzant únicament cordes, cables, arnesos i altres mecanismes que permetin als professionals suspendre’s en l’aire. En no utilitzar grues ni bastides, es redueixen costos, s’obté una major rapidesa i s’aconsegueix treballar en llocs de difícil accés, com a façanes d’edificis o aerogeneradors eòlics.

També et pot interessar

Trabaja con nosotros ENVÍA TU CV OFERTAS DE TRABAJO